Hip en Lief

rode-elastiekjes-hipenliefIk ben gezegend met een dochter met haar. Al meteen bij de geboorte had ik haar speldjes in kunnen doen. Ik heb me weten in te houden, maar toch, met een maand of 6 werden haar haartjes versierd met schattige kleine speldjes. En zo kwam ik terecht in de wereld van de hippe kinder-haarasseccoires. Ik zocht steeds origineel uitziende speldjes, passend bij haar kleding. Niet voor niets zegt ze nu, op 2-jarige leeftijd regelmatig “Past goed erbij, mama!” Ik ben dan ook erg blij dat ik recent de website van Hip en Lief ontdekte. hipenliefspeldjes1Het stikt er van de leuke asseccoires, en dat niet alleen voor in het haar. Ze verkopen ze ook leuke kleding, broches en hippe tassen voor de kindjes. Ik zag al een geweldig leuk rood stippentasje. En een schattig tasje met diertjes. Ideaal om mee te nemen naar het kinderdagverblijf!

Voor Hip & Hot heeft Hip en Lief een speciale aanbieding in het leven geroepen. Iedereen die in de maand mei een kledingstuk besteld, krijg gratis een setje bijpassende speldjes cadeau!

rozestippenjurk-hipenlief

Vorig artikelHeidi Seeker
Volgend artikelIk ben Tibbe
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here