Hip en Stip kaarten

uit-taartHolland is Hip en Hip & Stip kaarten is dus ook hip! Op deze website vind je wenskaarten voor de kids in allerlei soorten en maten. Met een knipoog naar het thema Holland. Wat ik het leukste vind, is dat deze kaartjes echt uniek zijn, ze zijn namelijk niet te koop in de winkels. Zo weet je dat de kans heel klein is dat iemand anders hetzelfde kaartje heeft gestuurd. De kaartjes zijn heel kleurrijk, daar houd ik van. Lekker vrolijk!

Hip & Stip kaarten doet de lezers van Hip & Hot deze maand een leuk aanbod. Als je van 21 juni tot 21 juli 2009 iets besteld en bij bijzonderheden vermeld dat je via Hip & Hot bent gekomen, komt er een unieke verrassings Hip & Stip kaart met je bestelling mee! Helemaal gratis en voor niks! Dus zoek je nog wat leuke verjaardagskaarten of uitnodigingskaarten voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Gauw naar Hip & Stip kaarten!

figuur3grootdonkerblauw-gupje600set

Vorig artikelMijn zwangerschap
Volgend artikelMijn sprookjesboek
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in