Hippe omslagdoeken om de overgang naar de winter mee te maken

omslagdoek ibiza taupeWij zijn gek op nieuwtjes, dus toen ons het bericht bereikte dat de webshop Roos & Tijn onwijs hippe omslagdoeken had toegevoegd aan het assortiment, werd ik meteen enthousiast. Ik vind ze zò leuk! Het staat zo lekker herfstig, zo’n omslagdoek. En het is bovendien heel handig. Als je eventjes naar buiten moet, maar niet meteen je jas aan wilt. Bijvoorbeeld om een brief te posten. Ook in huis is het fijn. Soms is het net te warm om de verwarming al aan te zetten, maar is het eigenlijk ook net te koud om het niet te doen. Een warme trui kan dan uitkomst bieden, maar zo’n leuke omslagdoek natuurlijk ook!

omslagdoek ibiza

De kleuren zijn echt herfstig, maar straks in het voorjaar kunnen ze ook prima. Dan zit je immers weer met hetzelfde probleem: die overgangsperiode van koud naar nog net geen lekker voorjaarsweer. En daar zijn deze omslagdoeken perfect voor! Bovendien denk ik dat ik er nog lang plezier van heb, als ik straks met mijn dikke buik m’n winterjas niet meer dicht krijg…

omslagdoek

Vorig artikelVoor de wijnliefhebber: een heel weekend wijn!
Volgend artikel100 succesrecepten uit de Marokkaanse keuken
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in