Hippe sneakers voor een prikkie

Zoals jullie misschien al wel in mijn weekoverzichten gelezen hebben, ben ik de laatste tijd veel aan het wandelen. Sowieso iedere maandag met vriendin Niky en vaak ook nog op mijn vrije dagen met Fee in de wandelwagen. De reden waarom zal ik verderop vertellen, maar ik ben nu op zoek naar fijne sneakers. Ik merk namelijk dat ik geen zin heb om steeds mijn wandelschoenen aan te trekken, maar mijn laarzen ook niet echt lekker meer zitten als je 5 a 10 kilometer in de benen hebt. Aangezien ik erg van roze houd, heb ik allerlei hippe sneakers voor een prikkie op een rij gezet in de kleur roze. Maar welke zal ik kiezen?

Waarom ik ben gaan wandelen

Ik ben dus gaan wandelen, omdat sporten niet goed meer lukt sinds we verhuisd zijn. De sportschool zit niet heel dichtbij, en veel tijd heb ik er ook niet voor. Dat klinkt als een smoesje, want het is natuurlijk gewoon een kwestie van prioriteiten stellen, maar dat is precies wat ik bedoel. Het heeft even geen prioriteit. Nu ik veel meer met de auto moet doen dan voorheen, omdat ik gewoon overal verder vandaan woon, beweeg ik minder. Dat vind ik geen goede ontwikkeling, dus daarom ben ik mezelf gaan dwingen om elke dag minimaal een half uur te wandelen en 2 keer per week minimaal een uur. Dat werkt!

Hippe sneakers

Zoals gezegd ben ik wat beperkt in mijn tijd, dus moet het wandelen vaak ook een beetje tussendoor. Daardoor kleed ik me niet om in een sportoutfit, maar houd ik vaak de kleding aan die ik al de hele dag draag. Alleen qua schoeisel werkt dat niet echt. Mijn wandelschoenen passen niet onder een jurkje, en het voelt bovendien wat zwaar en overdreven om deze voor een relatief korte wandeling aan te doen. Vandaar dat ik op zoek ben naar niet te dure damessneakers. Uiteraard in mijn favoriete kleur roze. Zodat ze ook in de woonkamer leuk staan, als ik ze laat slingeren.

Leukste of fijnste?

Welke vinden jullie het leukste? Of welke zouden het fijnste zitten? Ik neig naar nummer 1 of 4. Overigens zijn er ook een heleboel andere leuke kleuren hoor, mochten zelf iets zoeken en liever voor iets minder zoet gaan 🙂

Vorig artikelStedentrip Helsinki
Volgend artikelPraktische tips om je washok in te richten
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

  1. Ik denk dat de 1 geweldig is. Ik heb al veel sneakers thuis, maar ik vind altijd een paar schoenen die ik leuker vind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in