Homemade Happiness

StrijkappVogelIk ben juf van origine, en hoewel ik allang niet meer als juf werk en verre van handig ben met naald en draad, houd ik wel van knutselen. Ik doe het graag met mijn dochter en zij vindt het ook erg leuk. Tot bewondering van sommige vrienden en buren, die verbaasd zijn als mijn dochter na een regenachtige ochtend met een geverfd en gevernist brooddeegfiguurtje buiten verschijnt. Meestal zeggen ze dat ze de volgende regenachtige dag hun kindjes wel richting mij sturen. Wat ook best eens gebeurt en dat is hartstikke gezellig. Maar, voor al deze niet zo creatieve mama’s heb ik dè oplossing gevonden voor de knutselgrage kindjes op een regenachtige dag: Homemade Happiness! Hier vind je allerlei zelfmaakpakketten voor een regenachtige dag of een (kinder) feestje. Je bestelt ‘zo’n pakketje al vanaf €2,50 en krijgt het dan in PDF gemaild. Hierdoor is het vaker dan eens te gebruiken! Ik heb natuurlijk een paar pakketjes mogen uitproberen en ik ben erg enthousiast. Een printer is wel een vereiste trouwens. Anders kom je niet ver. Op de site vond ik leuke traktaties, ideetjes voor moeder- en vaderdag, leuke spelletjes voor thuis, buiten of op reis, lieve briefjes, handige plansystemen, het is eigenlijk teveel om op te noemen. Ga gewoon zelf maar even kijken hoe superhandig en leuk deze site is!

todolist

Hip & Hot mag maarliefst 10 mensen blij maken met iets leuks van Homemade Happiness! Als je wint, mag je kiezen uit 2 briefpapier-pakketten naar keuze, een organise-pakket naar keuze of een strijk-applicatie naar keuze in PDF-formaat, dus herbruikbaar. Is dat geen leuke actie? Je moet er wel iets voor doen, namelijk deze vraag beantwoorden: Homemade Happiness lanceert volgend jaar een kraamlijn voor pasgeboren baby’s en pasbevallen ouders. Welk zelfmaak-pakket zou daar volgens jou perfect bijpassen? Vul het antwoord in op dit formulier en laat ook meteen weten welke prijs je graag zou willen winnen.

taartjetogo

Vorig artikelPetit Collage
Volgend artikelProudKids
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in