Huize Pippemuis

Lale2Huize Pippemuis is een perfecte webshop voor op Hip & Hot. Als er iemand origineel is, is het Huize Pippemuis wel! De eigenaresse, Caroline, en ik lijken eigenlijk wel een beetje op elkaar. Net als ik is zij voortdurend op zoek naar producten die net even iets anders en origineel zijn. Ook zij zoekt wereldwijd, want ze weet: op deze aardbol valt nog veel moois te ontdekken! En Huize Pippemuis spot niet alleen, zij verkopen al die hippe en prachtige spullen ook nog eens! Bij Huize Pippemuis vind je iets voor je kids, jezelf of een cadeautje voor een vriendin. Ik kwam een aantal zeer bijzondere merken tegen, die zelfs ìk nog niet kende! Zoals bijvoorbeeld de opbergboxen van Eva & Oli. Of de hippe ruitjes van Lalé uit Frankrijk. De ontzettende leuke lampen van Taj, Wood & Scherer kende ik wel al, evenals de geweldige spulletjes van Belle & Boo. Maar wat een leuke, vrolijke, hippe en handgemaakte dingen zijn er te vinden bij Huize Pippemuis!

Belle en Boo jurk

Eigenlijk is het heel gevaarlijk om er een kijkje te nemen, want je wordt er heel hebberig van. Maar, daar is aan gedacht. Als je nu iets bestelt van 50 euro of meer, dan krijg je 5 euro korting! Vergeet niet de code HIP&HOT te vermelden. Deze actie loopt tot en met 30 september 2009 en is niet geldig in combinatie met andere acties.

Taj-Wood-Kinderlampe-Schloss

En dat is nog niet alles. Er valt ook iets te winnen uit de webshop van Huize Pippemuis! Namelijk een superleuk pakketje van Belle & Boo, met daarin een aankleedpopje en cadeautags. Dat gaat natuurlijk niet zomaar. Je moet daarvoor het antwoord op de volgende vraag geven: hoe heet de illustratrice van Belle & Boo uit Engeland? Klik hier om het antwoord door te geven en wie weet krijg jij dit leuke pakketje straks opgestuurd! Deze actie loopt tot 4 september 2009.

main-bootags-middleaankleedpoppetje

Vorig artikelKleutermuziek
Volgend artikelHip Hout
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in