Ienemiene

Thumb026Alweer zo’n leuke site met zelfgemaakte hebbedingen! Ienemiene. Kussenhoezen, fotolijstjes, opbergmanden, tassen, magneetjes. En wat heel handig (en leuk) is, ze hebben een aparte “jongens-afdeling”. Waar je voor de stoere knullen direct alles bij elkaar hebt staan, wel zo makkelijk. Wat ik extra leuk vind in de webshop van Ienemiene, is de serie vogelartikelen die ze heeft gemaakt in opdracht van het Cobra Museum voor moderne kunst in Amstelveen voor een tentoonstelling. Helaas kun je deze superhippe vogels dan weer niet online kopen, maar gelukkig wel in de museumwinkel!

Thumb077

Hip & Hot lezers shoppen de komende maand met korting bij Ienemiene. Als je bij het opmerkingenveld de code Hip en Hot invult, krijg je 10% korting op je bestelling!

juli 2009 022

Vorig artikelTumbling Animals
Volgend artikelBelly Bumps to Baby Hugs
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in