Ik ben Tibbe

pr-cover-tibbeEen heel leuk concept, Ik ben Tibbe. Dit hippe boekje is een combinatie van een voorleesboek en een babyboek. Tibbe is een nieuwsgierig jongetje dat zijn wereld laat zien aan jouw kindje. Tegelijkertijd nodigt Tibbe jouw kindje uit om zijn of haar verhaal te vertellen! Je kunt steeds de linkerpagina voorlezen, op de rechterpagina kun je een foto en het verhaal van je eigen kindje plakken. Zo ontstaat een heel persoonlijk boekje. Je kindje kan het meenemen naar het kinderdagverblijf of als het gaat logeren. Doordat het echt een stukje van zichzelf is, zal hij of zij zich veilig voelen met het boekje van Tibbe dichtbij. Ik ben Tibbe, wie ben jij? is door de lage kosten en het aantrekkelijke uiterlijk zeer geschikt als kraamcadeau.

Voor Hip & Hot heeft Ik ben Tibbe een boekje beschikbaar gesteld voor de winactie. Kijk op de website van Ik ben Tibbe in welke 2 provincies het boekje al in de winkel te koop is. Mail het antwoord via dit formulier. Deze actie loopt tot 13 juni 2009. Niet in de prijzen gevallen? Geen nood, hier bestel je het boekje voor slechts €17,15 inclusief verzendkosten.

pr-spread-tibbe

Vorig artikelHip en Lief
Volgend artikelTinarice
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Het wordt nu toch wel eens tijd om even te reageren. Ik volg je site nu een week of 3 en wil je nu toch even laten weten dat je een geweldige site hebt. Zoveel leuke dingen. Ik word er alleen wel erg hebberig van. 🙂

    Ga vooral zo door!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in