In mijn “hart” met Valentijn

Ik schreef al eens eerder over de bijzondere webshop Hulpbronnen. Daar waar je terecht kunt voor prachtige sieraden met symbolische betekenis, kun je nu ook terecht voor Valentijnsdag. Ik spotte er namelijk supermooie hartjessieraden. En hoe kun je je geliefde nou beter laten weten hoeveel je van elkaar houdt dan met zo’n bijzonder sieraad? Je kunt een hart geven in de steensoort die jou het meeste aanspreekt. Agaathart helpt bij heimwee, ideaal dus als je geliefde en jij niet dichtbij elkaar zijn op dit moment. Een onyxhart helpt in stressvolle situaties. Zit je geliefde net voor een moeilijk examen of is er stress om een andere reden? Dan is dit hart perfect! Het dalmatierjaspishart vind ik persoonlijk erg mooi, gewoon om te zien. Zo leuk gespikkeld, net een kievitsei. En ook de betekenis spreekt me aan: het helpt je om je doelen waar te maken. Of de rozenkwarts, die alle vormen van liefde versterkt. Ideetjes genoeg, dus! Je leest er meer over op de speciale Valentijnspagina op de website van Hulpbronnen.

En voor Hip & Hot lezers zijn er 2 bijzondere acties. Als eerste mag ik namens Hulpbronnen een rozenkwartshartje beschikbaar stellen voor de winactie. Wil jij je geliefde met iets kleins, maar een grootste betekenis verrassen? Dan moet je dus meedoen. Het hartje wordt voor Valentijnsdag prachtig ingepakt naar je geliefde (of jezelf) verzonden. Wat je ons even via dit formulier moet laten weten is waarom juist jouw geliefde dit prachtige Valentijnscadeau verdient.

Maar daarnaast kun je bij Hulpbronnen ook een schitterende “in mijn hart” hanger met korting aanschaffen! Een prachtig sieraad wat bij elke vrouw bijzonder zal staan. Je koopt dit mooie hart met turkooizen steen (de steen die mensen vroeger al aan elkaar gaven voor trouw, deugdzaamheid en romantiek!) nu met 15% korting! Geef bij het bestellen de kortingscode 015 aan en dan wordt deze automatisch voor je berekend. Maak er een bijzondere Valentijnsdag van!

Vorig artikelKeycamp boomhut vakantie
Volgend artikelBavetton extra large slab
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Als iemand dat prachtige rozenkwartshartje verdient is het mijn vrouw Elsa. Op Valentijnsdag zijn we 9 jaar getrouwd. Maar ze is sinds anderhalf jaar erg ziek en kan alleen nog maar 22 uur per dag op bed liggen. Vaak voelt ze zich teveel naar mij en ons dochtertje toe. Omdat ze veel zorg nodig heeft. Met dit hartje willen we haar laten zien dat we haar juist nodig hebben…ziek of gezond ze blijft een fantastische lieve vrouw, een maatje en een super lieve mama die ondanks haar ziekte nog zoveel oog heeft voor anderen. We houden heel veel van haar!

    Wilfred en Shifra

  2. Wat een liefdevolle reactie… Komt echt uit het hart. Heel veel beterschap voor uw vrouw en u als man en dochtertje ook veel sterkte.

    liefdevolle groet Sanne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in