Infusion- natural fibers

groene bootsIk kwam weer eens iets leuks op Etsy tegen, namelijk de shop van Infusion. Ze verkopen er leuke tassen van natuurlijke materialen, maar mijn aandacht werd vooral getrokken door die grappige organic boots voor kinderen. Enorm leuk, net even anders dan anders. Ze zien er heerlijk warm uit voor de winter. Schattige stofjes, lieve knoopjes. En voor de boys eigenlijk ook wel weer stoer. Ze worden helemaal handgemaakt in een eco-vriendelijke studio en dat maakt ze natuurlijk extra prachtig. Jammer genoeg zijn er maar 3 verschillende maten en is de grootste maat 12 maanden. Dat is mijn dochter al ontgroeid. Maar ik ga het zeker onthouden, deze webshop!

Infusion natural fibers

Ben jij al weer volop bezig met de komende herfst en winter, en wil je graag zulke boots voor je kindje aanschaffen? Wacht dan niet te lang, want als je voor 12 september 2009 bestelt en je meldt bij je bestelling dat je via Hip & Hot bent gekomen, krijg je 15% korting op deze hippe laarsjes! Ze zijn dan ongeveer nog 20 euro…

schoentjes infusion

Vorig artikelWhoost!
Volgend artikelKlein Parijs
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in