Jeej, originele baby- en kinderkleding

Wat is er nu leuker om een “Hip & Hot blog” mee te beginnen dan je eigen webwinkel? Daarom: Jeej! Het idee ontstond toen ik mijn dochter steeds in dezelfde broekjes, jurkjes en t-shirts zag als de baby’s op het kinderdagverblijf en van vrienden. Ik wilde juist dat mijn kindje er superhip en origineel uit zag! Daarom besloot ik kleding te importeren uit het buitenland. Merken die nergens anders in Nederland werden verkocht, dat was een voorwaarde. Een webshop was geboren! De merken zijn in Nederland onbekend, maar in Amerika en Australie zeker niet. Mijn toppers zijn Glugbaby, Monstarkids en Kice Kice. Nieuwsgierig? Klik dan snel op het plaatje en kom ook kijken!

Helaas bestaat deze webwinkel niet meer, hij is overgenomen en samengegaan met Zazou. Je kunt daar enkele van deze merken nog steeds kopen!

jeej_flyer

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Volgend artikelButtonBoutique
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in