Joeperdepoepske

article6901584Soms kom je ineens een webshop tegen waarbij alleen de naam je al doet glimlachen. Je gaat je afvragen hoe die naam verzonnen is. Dat had ik toen ik hoorde van Joeperdepoepske. Ik ben er trouwens nog niet achter waar de naam vandaan komt, op de website kon ik het niet vinden. Maar ik vond er wel iets anders. Namelijk heel erg leuke opbergmanden, slabbetjes, schilderijtjes, slingers, theemutsen en onwijs hippe dekentjes! Die dekentjes vind ik persoonlijk het leukst. Vrolijke stofjes, felle kleurtjes, bijzondere patronen. De dekentjes zijn aan de ene kant van katoen en de andere kant fleece, lekker warm dus! Mooi voor in het ledikantje van je kindje, handig om op te zitten als je gaat picknicken.

article7145783

Voor Hip & Hot heeft Joeperdepoepske een leuke actie bedacht. Onder de eerste 10 bestellers worden 2 Miene de Knyn-knuffels verloot. Zo’n hippe knuffel wil iedere baby wel hebben, dus mama’s: snel bestellen!

collagedekens

Vorig artikelBelly Bandit
Volgend artikelShak-Shuka
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in