Juffrouw Juul

b1-kopieMiranda is een heel hippe mama en ze maakt heel hippe jurkjes. En daar was behoefte aan, op Hip & Hot! Tenminste, die vraag werd regelmatig gesteld. Nou: gevonden! Bij Juffrouw Juul dus. Heel leuke jurkjes, vanaf maat 86. En hippe shirtjes, alles zelf ontworpen en gemaakt van vrolijke stofjes en met bijzondere applicaties. Niet alleen voor de kindjes kun je shoppen, ook voor jezelf! Juffrouw Juul maakt namelijk ook hippe kleding voor de mama’s. Bovendien werkt Juffrouw Juul samen met 3 webshops die ervoor kunnen zorgen dat jij of je kindje een bijpassend sieraad krijgen. Dat maakt het extra leuk! Juffrouw Juul heeft trouwens ook een leuke blog, waar haar ontwerpen regelmatig geshowed worden door een supermodel!

rokjes1

Voor Hip & Hot heeft Juffrouw Juul een leuke actie bedacht. Je kunt onderstaand hippe shirtje winnen als je het antwoord op de volgende vraag kunt vinden op de website van Juffrouw Juul: In welke Glossy is er een jurkje van Juffrouw Juul geplaatst? Mail je antwoord via dit formulier en wie weet win jij dit mooie shirt! Deze actie loopt tot 5 juli 2009.

dscn2346

Vorig artikelFielo
Volgend artikelColorbaby
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in