Kinderboek & zo

Ik houd van lezen. En van boeken. Als juf verzamelde ik altijd al prentenboeken. Nu ik mama ben weer. Voorlezen vind ik heerlijk, ik ben gezegend met een geduldig kindje dat het vanaf heel jong al erg leuk vond om voorgelezen te worden. Regelmatig snuffel ik in boekwinkeltjes rond en ik houd de laatste trends bij, de nieuwste boeken die uitkomen hou ik in de gaten en als ze leuk zijn koop ik ze. In Den Haag zit een speciaal kinderboekenwinkeltje, waar ik uren kan rondhangen. Daar is natuurlijk niet altijd tijd voor. Nu heb ik ontdekt dat ik ook kan rondhangen in een virtuele kinderboekenwinkel, namelijk Kinderboek & zo. Hier kun je onder andere zoeken op thema en op leeftijd. Ook leuk om samen met je kindje nieuwe boekjes uit te zoeken. Goed plan dus om deze Kinderboek & zo in de favorieten te zetten!

Op dit moment is er trouwens een leuke actie bij Kinderboek & zo. Als je een boek van Julia Donaldson en Alex Scheffler bestelt, krijg je er gratis een leuk spelletjesboek bij! Deze actie loopt tot 30 januari 2009.

Vorig artikelDe Tweelingwinkel
Volgend artikelUgly & Beau
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in