Kiwikids vernieuwd!

Ik vertelde al eerder over Kiwikids, dè site waar je terecht kunt voor bijzonder en hip speelgoed voor de kids. Zij zoeken buiten de Nederlandse en Europese grenzen naar superleuke ontwerpen en bijzondere spulletjes. En sinds deze maand is de website vernieuwd. Nu nòg overzichtelijker, zodat je makkelijker vindt wat je zoekt! Voor mij een goed moment om weer eens rond te kijken. De baby-en kinderkamer zijn intussen redelijk af, we kunnen aan de styling beginnen. En ik heb al iets gespot wat ik echt geweldig leuk vind voor op de kamer van mijn dochter. Namelijk de vogelhuisjes van het leuke, vrolijke Italiaanse merk Miho Design. Die mòet ik hebben, past namelijk perfect bij de boomsticker die op de muur zit. Ook leuk en nieuw zijn de knutselpakketten van Calafant, de spulletjes van Franck & Fischer en het buitenspeelgoed van Mookie Toys. En dat komt goed van pas nu de zon weer gaat schijnen en de kindjes weer lekker naar buiten kunnen om te spelen. Wil je de hippe spulletjes van Kiwikids eens in het echt zien? Kom dan van 21 t/m 24 mei naar de Voorjaarsfair van de Olmenhorst, want daar staat Kiwikids. Als ik enigzins mobiel ben na de bevalling, ben ik er zeker te vinden, want de Voorjaarsfair is altijd superleuk (ook voor de kinderen!).

Wie deze maand iets bestelt bij Kiwikids, kan dat doen met 10% korting. Het enige dat je daarvoor moet doen, is de code HipenHot vermelden bij je bestelling. Dan komt het helemaal goed. Dus… ben je net als ik enthousiast over alle originele speelgoed en accessoires voor kids? Dan kun je nu je slag slaan!

Vorig artikelAap Noot Mies-kinderkleding
Volgend artikelFou de Feu
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in