Klein Parijs

salopetjekleinparijsSoms vind ik leuke dingen bij toeval. Zo was ik voor mijn webshop Jeej op zoek naar leuke salopetjes. Niet om deze te gaan verkopen, maar als plaatje voor bij een blog over de zomertrends van 2010. Ik kwam terecht op een Nederlandse website met de naam Klein Parijs. Ik kende het nog niet, maar er stonden leuke kleertjes op! Lekker retro en vitage, das natuurlijk sowieso al enorm hip op het moment. Jurkjes, broeken, tassen, rokjes. Voor baby of kind, maar ook voor jezelf. Allemaal even bijzonder en uniek. Om wildenthousiast van te worden, ga maar eens kijken bij Klein Parijs! Al die vrolijke kleurtjes, al die leuke printjes en stoffen. Wedden dat je blij wordt?

zomerjurkjes

Naar wat ik heb gelezen, worden salopetjes helemaal hèt deze zomer. En daarom biedt Jacqueline van Klein Parijs aan om een geweldig salopetje met kersjes te winnen. Zodat je kindje er helemaal blits bij loopt volgende zomer! Om kans te maken moet je op de website van Klein Parijs zoeken naar de betekenis van het woord “customized vintage“. Wat is dat? Laat het weten via dit formulier en je maakt automatisch kans om dit leuke salopetje te winnen! En vergeet niet meteen even te kijken naar al die leuke retro kleertjes… Deze actie loopt tot 13 september 2009.

Klein Parijs

Vorig artikelInfusion- natural fibers
Volgend artikelGiggleberry
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Ja die trokken ook meteen mijn aandacht ja, die Knofjes jurkjes. Even in de gaten houden wanneer de maat van mijn dochter weer beschikbaar komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in