Kleutermuziek

koppie koppieIk hou van muziek. Mijn dochter ook. Altijd is ze aan het zingen, dansen, met muziekinstrumentjes bezig. Erg leuk. Toen ik vroeger voor de klas stond, waren de muzieklessen favoriet. Ik was altijd op zoek naar originele liedjes en muziekstukken die ik kon gebruiken voor een les. In die tijd kende ik de kleutermuziek van Raimond Lap nog niet. Jammer. Daar heb ik echt iets aan gemist. Ik kreeg laatst heel wat cd’s opgestuurd en ik heb ze met veel plezier gedraaid. Zoals met elke cd, moet je het een paar keer horen voor het blijft hangen. Maar dan blijken het toch echt deuntjes te zijn waar je gerust de halve dag mee in je hoofd blijft zitten. Het leuke van deze cd’s is, dat er steeds een educatief element in zit. Goed voor de ontwikkeling van taal, muziek, begrip en denkstimulering. Mijn dochter vond de luistercd’s ook erg grappig. Met open mond zat ze op de bank te luisteren. Vooral de cd met de groente-sprookjes was favoriet. Het zal de interesse van menig kind wekken waardoor groentes beter gegeten zullen worden. Absoluut de moeite waard om eens op de website van Kleutermuziek rond te neuzen. Hier kun je muziekfragmenten beluisteren, zodat je een indruk krijgt van deze leuke, educatieve muziek. De cd’s bestel je via deze link. Een aanrader dus voor hippe papa’s en mama’s, maar ook voor hippe juffen en meesters!

smikkel en smul

Hip & Hot mag namens Kleutermuziek 5 cd’s weggeven. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Zoek op de website welk luisterboek met illustraties van Iris Boter is binnenkort verkrijgbaar is. Laat het antwoord weten via dit formulier en wie weet krijg jij volgende maand zo’n leuke, eduactieve cd opgestuurd! Deze actie loopt tot 3 september 2009.

groentecd

Vorig artikelMillaRuby Design
Volgend artikelHuize Pippemuis
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Leuk!!
    Ik heb babymuziek van Raymond Lap, maar toen was er volgens mij nog geen kleuter cd. Nu wel… ik ga eens neuzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in