Knuffel ShirtS

hartknuffelshirtDie website van Knuffel ShirtS, dat is ook echt iets bijzonders. Je ziet het misschien niet zo op het eerste gezicht, maar er zitten heel leuke ontwerpen bij! Barbara is coupeuze en laat zich insprireren door haar dochter. Ze naait de leukste applicaties op de shirts van Rainbowbaby’s. Goeie kwaliteit shirtjes dus! Dat heb ik trouwens zelf mogen ondervinden. Mijn dochter ontving een superhip groen shirt met een vlinder-applicatie. Ze was meteen verkocht. Mama ook! Het toeval wilde, dat ik nog een donkerroze broek met vlinder van haar in de kast had liggen. Alsof het er zo voor gemaakt was! Hoewel er op de site staat dat de maten groot vallen, vind ik dat wel meevallen. Mijn dochter draagt maat 86, ik kreeg een maat 86/92 en die past prima. Ook na het wassen blijft het shirt mooi, het krimpt nauwelijks en ziet er niet verwassen uit. Op de site staan genoeg voorbeelden, maar je kunt ook een eigen ontwerp aanleveren. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende soorten shirtjes.

Sterreknuffelshirt

Hip & Hot mag een KnuffelShirt naar keuze verloten. Ga maar eens neuzen op de site en laat via dit formulier weten wat jij de leukste applicatie en kleur vindt. En welk shirt je zou willen ontvangen. Je dingt dan vanzelf mee naar zo’n superleuk en origineel shirt van Knuffel ShirtS! Deze actie loopt tot 30 september 2009 en geldt met uitzondering van de shirts waar copyrights op zitten.

knuffelshirt

Vorig artikelMadeliefke
Volgend artikelLittle Tulip
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in