Koekepeertje

16.06.09 004Voor hippe en originele boxkleden, speelkleden, fleecedekentjes, lakentjes en kussenhoesjes moet je naar de Belgische webshop Koekepeertje. Dit leuke webwinkeltje is van dezelfde eigenaresse als Liefbeesje en je kunt wel zien, zij is super-creatief! Ze zoekt de leukste stofjes en gaat ermee aan de slag. Er zit voor elk wat wils tussen, want de stofjes die ze uitkiest hebben verschillende stijlen. De rode draad is echter: vrolijkheid! Felle kleurtjes zijn tenslotte helemaal hip. Als je een speciaal kleurtje nodig hebt kun je er altijd even een mailtje aan wagen, wie weet kan er iets op maat gemaakt worden. Zelf aan de slag kun je trouwens via Koekepeertje, ze verkoopt namelijk ook kekke stofjes. Dus zoek je nog een dekentje, knuffeltje, kussentje of lakentje om de kinderkamer mee op te vrolijken? Dan op naar Koekepeertje!

8.04.09 142

Hip & Hot lezers profiteren trouwens van een korting. Vermeld bij je bestelling in het opmerkingenveld dat je via Hip & Hot komt. Je krijgt dan tot 28 september 2009 maarliefst 20% korting op alle producten te koop bij Koekepeertje.be!

15.05.09 003

Vorig artikelNieuwe editie: Utrechtse Fabriek
Volgend artikelMadeliefke
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in