Laulicious verjaardagskronen

Kroon LegerWie heeft er binnenkort een jarig kindje? Verjaardagen zijn voor kids superbelangrijk. In de loop der jaren bouwt ieder gezin zijn eigen ritueel rondom verjaardagen. Vaste onderdelen zijn vaak toch wel de slingers, de taart met kaarsjes, de cadeautjes en soms een papieren muts. Dat laatste krijgen de kinderen vaak mee van school, en sommige crea ouders proberen zelf wat. Dat hoeft nu niet meer. Want je bestelt gewoon zo’n hippe verjaardagskroon bij Laulicous. De cijfers krijg je los met klitteband, waardoor je de leuke kroon ieder jaar opnieuw kunt gebruiken. En haal je het cijfer er af, dan kun je deze kroon ook hartstikke goed in de speelgoedkist bewaren. Zo kan je zoon of dochter er het hele jaar gebruik van maken, want in een handomdraai staat er een heuse koning of koningin voor je neus! Ik mocht voor mijn dochtertje Sterre een schitterende prinsessenkroon ontvangen. Ze is pas in februari jarig, maar loopt er nu al hele dagen mee rond te sjouwen (en zegt dan: ik ben al 3!). Superleuk ding! En heb je meerdere kindjes? Dan bestel je gewoon 2 verschillende namen, ook al apart te bevestigen met klitteband. Handig toch?

Kroon r-w stippen

Laulicious heeft voor Hip & Hot lezers een leuke actie bedacht. Als je voor 13 oktober 2009 zo’n hippe kroon voor het komende verjaardagspartijtje bestelt, krijg je er een gratis setje van 5 verschillende cijfers ter waarde van €5,00 bij! Vermeld bij je bestelling de kortingscode hipenhot09.

Kroonzs

Vorig artikelBloom09
Volgend artikelSkip*Hop
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Je hebt echt een superleuke site, met superleuke vondsten erop. Had ik dat eigenlijk al wel eens gezegd?
    En wat jammer dat er haast nooit iemand reageert. Dat ligt in elk geval niet aan jou, aan de site of aan de leuke spullen die erop staan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in