LeiLiLaLoo

houseIk kwam de kussen-huisjes van LeiLiLaLoo tegen en werd helemaal blij. Wat een ontzettend leuk product! Voor de baby- of kinderkamer, maar eigenlijk past het net zo goed op je eigen bank. Ze zijn zo decoratief. Je kunt gewoon zien dat er aan elk kussen veel aandacht is besteed. Die details! Geweldig gewoon. En voor de kinderen zijn ze ook top. Ze kunnen er mee spelen, alsof het huisjes voor de poppen zijn. Of mee gooien, want met een kussen kun je je geen pijn doen. En na het spelen zet je ze gewoon weer op je bed. Handig toch? Natuurlijk hip en handgemaakt. Te koop in de Etsy-shop van LeiLiLaLoo.

house pillows

LeiLiLaLoo verkoopt trouwens nog veel meer mooie spulletjes. Zoals bijvoorbeeld stoffen slingers, hippe picnickleden, schilderijtjes, kaarten en handgeprinte lintjes, waarvan een deel van de opbrengst naar kankeronderzoek gaat. Als je nu een kussen bestelt, dan krijg je trouwens 20% korting! Vermeld via een convo op Etsy dat je via Hip & Hot komt, en dan wordt het vanzelf geregeld!

huiskussens

Vorig artikelHappyMOMs
Volgend artikelStofenzo
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in