Leuke fotokaartjes

Op dit moment ben ik in afwachting van een baby bij een vriendin van mij. Ze is precies vandaag uitgerekend. Spannend weer! Het allerleukste als zo’n klein prulleke geboren is vind ik het kaartje. Haast altijd met zorg uitgezocht. Het is extra leuk als zo’n kaartje ook nog eens een foto van het wereldwonder bevat. Alvast een sneak preview voor je op kraamvisite gaat. Die heel kleine babytjes zijn nog zo puur, zo klein. Heerlijk. Via de website Leuke Fotokaartjes kun je geboortekaartjes met foto bestellen in 6 verschillende stijlen. Simone Janssen, fotografe, werkt samen met 6 ontwerpers om voor jou het meest passende kaartje te maken. Op de site zijn vele voorbeelden te zien. Ben jij zwanger en op zoek naar een geboortekaartje met foto? Dan is dit dè plek waar je het kunt vinden.

Leuke Fotokaartjes heeft een mooie actie voor alle Hip & Hot lezers die op dit moment zwanger zijn of dit in de toekomst willen worden. Als je een geboortekaartje via www.leukefotokaartjes.nl bestelt voor 1 augustus 2011, krijg je er een gratis canvas van 40 x 40 cm bij van een van de foto’s of de voorkant van het kaartje. Let op: je hoeft de foto dus niet voor 1 augustus te laten maken! Daarvoor heb je namelijk te tijd tot 1 juli 2012.

Vorig artikelBedtent
Volgend artikelHet Blote Voetenpad
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in