Little Bird Too

gift cards happy dayZooo leuk! Ik vond de stickertjes en papieren spulletjes van Emma van Little Bird Too op Etsy en ik was meteen verkocht. Ze reageerde enthousiast toen ik haar benaderde en was meteen zo gul om een setje hangemaakte spulletjes naar me op te sturen. Met spanning wachtte ik bij de brievenbus, en toen het lief ingepakte zakje eenmaal verscheen, werd ik niet teleurgesteld. Wow, wat een leuke dingen! Ik smolt van de appelstickertjes, die zijn zo enorm vrolijk. Hoe verzin je zoiets? Daar moet je toch wel heel creatief voor zijn. En dat is ze dus, Emma Metcalf van Little Bird Too. Kijk maar eens in haar webshop en vergaap jezelf aan al die leuke spulletjes. Emma verzend ook naar Nederland, dus sla je slag, zou ik zeggen!

appelstickers

Emma is zo gul om een setje appelstickertjes beschikbaar te stellen voor de winactie. Ga dus gauw kijken op de site van Little Bird Too en laat weten wat jij het leukste vindt. Voor het doorgeven van het antwoord klik je hier en wie weet stuurt Emma jou straks ook zo’n ubercute velletje appelstickers! Deze actie loopt tot 26 augustus 2009.

uitnodiging

Vorig artikelPULLAH
Volgend artikelCharmant Sieraden
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here