Littlegift.nl

kinderwrap geelTegenwoordig huppelt mijn dochter van 2,5 vrolijk rond met een hippe wraparmband. Ze kreeg deze opgestuurd door Ilse van Littlegift.nl. Om uit te proberen en haar een blij meisje te maken. Nou, das gelukt! Ze is er dolblij mee en laat ‘m aan werkelijk iedereen zien. Hij blijft ook perfect zitten, heel handig zo’n wraparmband. Zelfs om haar extreem dunne polsjes past deze. En de bedeltjes die er aan zitten…. Een allerschattigst tasje. Een lieveheersbeestje. En nog veel meer! Zo’n leuk cadeautje! En in cadeautjes, daar is Littlegift.nl goed in. Ze verkopen namelijk niet alleen die leuke wraparmbanden. Je kunt er nog voor veel meer hips terecht! Even geen enkel idee wat je cadeau moet geven aan een vriendin, je vrouw of man of een familielid? Ga dan maar gauw eens neuzen op de site van Littlegift.nl. Zeker weten dat je iets leuks vindt.

kinderwrap blauw

Hip & Hot mag 2 mooie wraparmbanden van Littlegift.nl weggeven. Een roze en een blauwe. Leuk he? Aangezien de website van Littlegift.nl gewoon heel leuk is om te bekijken, kun je het antwoord op de vraag van de winactie daar vinden. Kun je meteen zien wat ze allemaal voor moois verkopen. En dan nu de vraag: Door wie zijn de wraparmbanden op Littlegift.nl ontworpen en gemaakt? Geef je antwoord en adresgegevens door via dit formulier, en ga heel hard hopen dat je over een maandje een van de winnaars blijkt te zijn! Deze actie loopt tot 18 september 2009.

kinderwraparmband

Vorig artikelGlagla schoenen
Volgend artikelMoggy & Mouse
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in