Lolaloo

ani_Ik weet het nog wel. Mijn dochter was heel klein en had af en toe van die dagen dat ze veel huilde. Ze wilde dan het liefst gedragen worden. Een draagdoek bood niet altijd uitkomst, soms vond ze dat gewoon niet fijn. Wiebelen wilde ze wel. In de kinderwagen bijvoorbeeld. Ik wilde dat ook wel, een poosje. Maar geen uren achter elkaar. Uiteindelijk waren dat best wel vermoeiende dagen, herinner ik me. Ze horen erbij, en je doet het met liefde, maar het was best fijn geweest als toen de Lolaloo al had bestaan. Deze hippe, vibrerende staaf (haha) kun je aan de kinderwagen of het ledikantje bevestigen. Je kunt ‘m op verschillende snelheden zetten, en het kan je kindje helpen om sneller rustig te worden of zelfs in slaap te vallen. Ook schijnen sommige huilbaby’s hier goed bij te varen. Ik heb het zelf mogen uitproberen en ik moet zeggen dat het best een wonderlijk ding is. Een pasgeboren babytje dat hier op bezoek was een tijdje terug, leek het wel fijn te vinden. Op de website van Lolaloo kun je een aantal filmpjes bekijken die laten zien hoe het werkt.

package lolallo

Denk je dat jouw kindje hier baat bij zou kunnen hebben? Vul dan de code hipenhot in bij bestellen van de Lolaloo en je krijgt een gratis setje BRIO bed rockers ter waarde van 29 euro gratis erbij als je bij de eerste 5 bestellers hoort.

lolaloo brio bed rocker

Vorig artikelLa Luzz
Volgend artikelMijn eigen slinger
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in