Love, peace and chocolate

Chocolade is heerlijk. Ik ben er dol op en jullie vast ook. Dat het ook mooi kan zijn, bijvoorbeeld als het chocolade is met een boodschap, zie je bij Love, Peace and Chocolate.
3 aangebrokenEen reep van Love, Peace and Chocolate is niet alleen lekker snoepen, maar het is ook een cadeautje. Op de bijgevoegde ansichtkaart schrijf je een lieve boodschap voor je valentijn, je moeder of je vriendin. Zij zijn vast heel blij met zo’n bewuste, lieve en lekkere attentie.

Love, Peace and Chocolate wordt geproduceerd volgens de richtlijnen van het Ethical Trading Initiative. Mens en natuur worden daarbij met respect behandeld en elk onderdeel van de verpakking is geschikt voor hergebruik.
Minimaal 50% van de opbrengst gaat naar SOS kinderdorpen. Wil je meer geven? Gebruik heel gemakkelijk de donateurskaart die je bij de reep aantreft.

Bij het motto ‘De wereld ziet er een stuk leuker uit als we met elkaar delen’ kan ik me in ieder geval van harte aansluiten.
1 display

Vorig artikelJe eigen Valentijnsbrievenbus
Volgend artikelApp Light
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in