Love2bepapa

bannervierkantLove2bepapa voor papa’s (to be). Dit online platform opende zijn virtuele deuren in het voorjaar van 2012. Mannen zijn op zoek naar een plek waar ze informatie kunnen vinden over de zwangerschap, bevallen, opvoeding, baby’s, kinderen, gadgets, babyspullen en algemene informatie. Maar ook over voetbal, sport, auto’s, vakanties, social media en internet. Vanuit deze gedachte startte Linda Bosscher, die al veel ervaring op deed met Love2bemama, deze online place to be voor vaders. Een plek waar geen zoetsappige verhalen staan maar korte heldere blogs met de informatie die ze zoeken. En niet alleen maar blogs over zwangerschap, bevallingen en kinderen. Uitdagende, verfrissende, ophelderende, informatieve, humoristische en herkenbare blogs. De blogs worden geschreven door papa’s (to be) en af en toe blogt een mama op dit platform. De bloggers winden geen doekjes om hoe het er in werkelijkheid aan toe gaat in een gezin.  Wij hopen dat de (verse) papa hier de informatie over het vaderschap kan vinden die hij zoekt. Of gewoon een online hangplek om bij te lezen en op de hoogte te blijven. Wil jij meebloggen? Dat kan! Neem dan via Love2bepapa contact op met Linda. Ze zoeken nl nog mannelijke bloggers voor deze site.

PS Ook love2bemama is nog steeds hot! Deze site zal komende periode vernieuwd worden en nog meer toegespitst op de virtuele bezoeker!

love2bepapa

Vorig artikelIn de Dop
Volgend artikelQuirky kids stuff
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in