Maak en Herstel

sterreshirtmaakenherstelZie je dit blije meisje staan? Met haar ijsjes-shirt? Het was ons opgestuurd door Annabel van Maak en Herstel uit Fremantle, Australië. Annabel maakt hele mooie dingen, waaronder t-shirts voor hippe kindjes met allerlei verschillende applicaties. Voor jongens en meiden, van 0 tot 4 jaar. Het shirt is van mooie kwaliteit en het bijzondere vind ik de pasvorm. Echt anders dan een gewoon t-shirt. Bij de hals zitten geen drukkertjes of knoopjes, maar elastiekjes die ervoor zorgen dat je het heel makkelijk over het hoofd van je kindje kunt trekken. De stof is lekker soepel, waardoor het niet strak zit of heel warm aanvoelt. Ideaal voor de komende zomer, dus! Ik weet in elk geval zeker dat mijn dochter het shirt veel zal dragen. Grappig detail trouwens: in het label staan 3 klokken die de tijd aangeven in 3 steden op het moment dat je shirt is afgemaakt.

Wil jij ook zo’n lief shirtje en een bijpassende wikkeldoek voor je zoon of dochter? Dan kun je dat hier bestellen, want Maak en Herstel verscheept haar producten over de hele wereld. Je kunt er ook eentje winnen! Laat via dit formulier weten welke afbeelding van de shirtjes jij het leukst vindt en wie weet mag jij straks een shirt naar keuze uitkiezen! Deze actie loopt tot 25 juli 2009.

girafmaakenherstel vliegtuigjesshirt
Vorig artikelEigenhandigheidje
Volgend artikelApplicatie en zo
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in