MadeByMo

mokhouderOp de website van MadeByMo zie je gelijk: de natuur staat centraal. Marieke is afgestudeerd docent Beeldende Kunst en Vormgeving en heeft het altijd leuk gevonden om zelf te ontwerpen en te maken. Alles wat je ziet op MadeByMo is dus hoor haar ontworpen en gemaakt. Je vindt er unieke producten voor in huis, accessoires en kantoorspulletjes. Dat Marieke zich laat inspireren door de natuur spat van haar onwerpen af! Ze zijn zò leuk. Heel handig is bijvoorbeeld de mokhouder, die er voor zorgt dat een kopje zonder oor toch beetgepakt kan worden als er iets heets in zit. Ook de tassen zien er bijzonder uit. Het allerleukst vind ik de hangmappen. Die geven je kantoor een natuurlijke boost: weg met die saaie grijze hangmappen!

folders1

Voor Hip & Hot heeft MadeByMo een winactie èn een korting bedacht! Dubbel feest dus. Eerst de winactie. Daarmee mag je Marieke een handje helpen. Zij heeft namelijk 2 stoffen ontworpen (zie foto hieronder) die geïnspireerd zijn op de paardebloem (dandelion). De ene stof noemt ze dus ook dandelion, de andere dandelion2. Heel graag zou ze voor dandelion2 een andere naam hebben, en nu mogen jullie mee helpen bedenken welke naam. Das een leuke uitdaging hè? Vul je idee in op dit formulier en je maakt kan op zo’n hippe broche van MadeByMo die je helemaal zelf mag uitkiezen.

Dandelion

Dan de korting. Met de kortingscode M31B10M krijg je tot 31 oktober 2009 10% korting op het gehele assortiment! Dus heb je iets moois gezien? Misschien alvast een leuke cadeautje voor de kerst of sinterklaas? Sla je slag bij MadeByMo!

broche   
Vorig artikelBulbby
Volgend artikelWithings
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in