MAMA

mamaAls trendwatcher lees ik natuurlijk zo’n beetje alle bladen. Ik moet natuurlijk wel bijblijven! En van alle baby- en kinder gerelateerde magazines lees ik de MAMA eigenlijk nog het liefst. Een beetje glossy, maar tegelijk harstikke hip en boordevol inspirerende artikelen. Misschien is de MAMA vooral bedoeld voor de dertiger-mama. Ik hoor wel eens van de jongere moeders dat zij liever andere bladen lezen. Voor mij geldt dat dus niet, ik lees ‘m vaak van voor tot achter en vindt veel zaken enorm herkenbaar! Een echt liftestyleblad voor hippe ouders. Jawel, mijn wederhelft leest ‘m ook. Al weet ik niet of hij heel blij zal zijn dat ik dat bij deze wereldkundig maak…Meteen lid worden? Hier neem je een goedkoop abonnement!

MAMA

Ken jij de MAMA nog niet, of ben je geen lid? En wil je het blad van deze maand graag gratis ontvangen? Doe dan mee met deze winactie, waarbij je kans maakt op 1 van de 5 MAMA magazines. Laat via dit formulier weten wat jouw favoriete mama-blad is! En wie weet ben jij straks de happy one die een blad thuisgestuurd krijgt.  Deze actie loopt tot 25 september 2009.

froukjemama

Vorig artikelMassagebonbons
Volgend artikelBaba Babywear
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Mama magazine is ook mijn favoriete mamablad,
    mijn zusje Lilian werkt er, maar vind ‘m altijd erg leuk om te lezen.
    (en mijn kids staan met mijn zusje in de colofon, dus alleen daarom lees ik ‘m al, hahaha!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in