Massagebonbons

matrouchka_zakjeVoor een heerlijk, ontspannende massage heb ik nu iets geweldigs ontdekt. Weg met die vette, kliederige massage-olie. Hier komen de massage-bonbons! Ze zien er uit als snoepjes en geuren o zo verleidelijk. Even warm maken in je hand en masseren maar. Ik heb het zelf uitgeprobeerd en vind het echt een fijn product. Om te beginnen ruikt het heel lekker, een beetje lavendel/mint-achtig. Als je verkouden bent, gaat je neus er gelijk van open. Verder is het gewoon een fijn goedje om mee te masseren. Olie trekt er altijd zo snel in, waardoor je dat steeds opnieuw moet pakken. En op moet letten dat je niet knoeit op je bed of kleding. Dat hoeft hiermee niet. Je legt de bonbon gewoon op iemands schouder en pakt ‘m af en toe opnieuw in je hand. Na de massage ruik je heerlijk, maar voel je je niet helemaal vettig. En het is nog leuk geven ook. De massagebonbon koop je in een hip zakje met Hollands uiterlijk, bloemen, babushka’s of leuke andere patronen. Er zijn speciale baby- en peuterbonbons. Daar heb ik gisteravond mijn dochter mee verwend en die werd er helemaal soezig van. Ze sliep meteen. Ideaal dus voor de babymassage. En ook heel leuk als kraamcadeau (voor de mama, papa of de baby) of om te geven aan iemand die net zwanger is.  Je koopt de massagebonbons op de website van Biocosmetica.

kaboutermassage

Wil je ook eens zo’n massagebonbon uitproberen? Doe dan mee met deze winactie. Je kunt een zakje naar keuze met 4 bonbons naar keuze winnen. Het enige dat je hoeft te doen is op dit formulier je gegevens in te vullen en aan te geven welk zakje je wenst met welke soort massagebonbons. Deze actie loopt tot 24 september 2009.

vivamassagebonbons

Vorig artikelGupje
Volgend artikelMAMA
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Wat leuk zeg, erg leuk als kraamkadootje ook, ik zou gaan voor het kabouterzakje om kado te geven aan mijn buurvrouwtje wat elk moment kan bevallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in