Met deze toffe producten kom je de zomer wel door

De zomervakantie is inmiddels alweer een weekje onderweg en ik denk dat er aardig wat mensen al vertrokken zijn. Ben benieuwd waar iedereen naar toe gaat dit jaar. Kies je voor eigen land, of zoek je het toch verderop? Met deze producten kom je in ieder geval de zomer prima door, of dat nu in Nederland is of (ver) daarbuiten.

Ik weet uit eigen ervaring hoe leuk een instant-camera is. Je pakt ‘m gemakkelijk op hét moment en het is gewoon leuk om direct het resultaat in handen te hebben. En zeg nou eerlijk, laat jij de foto’s op je iPhone of camera ook daadwerkelijk afdrukken? Deze super camera van Lomo is een perfecte accessoire voor de zomer.

lomo-instant-camera-5a7

Als je alleen op het strand bent en even wil zwemmen of een drankje wil halen, zit je eigenlijk altijd met je spullen. Je wil je geld en mobiel niet zichtbaar in je tas laten zitten, want het is weg voor je het weet. Gelukkig is er de TanSafe. Het is een klein kluisje met de look van een zonnebrand. Het meet 16 x 7,4 x2 en dat is precies genoeg om je mobiel en je geld in te verstoppen. Geniaal!

tansafe-zonnecreme-met-geheime-opbergplaats-c86

Er is niet veel fijners dan een flesje bubbels in de zomer. Deze Prosecco van Black & Bianco is ideaal voor op het terras of de boot als de zon hoog aan de hemel staat. De frissere variant van de Prosecco is de Limonsecco; Prosecco gemixt met limoncello en bruiswater. Een typisch zomers drankje en laag in alcohol. Heerlijk en gevaarlijk lekker! Kijk voor verkoopadressen hier.

Hip & Hot - prosecco

Leuk buitenspeelgoed is altijd goed. Kinderen heerlijk buiten, de zon op de bolletjes en de wind door de haren. Van het Kleine Avontuur kreeg ik de Bubblelab toegestuurd. Met stokken, touw, dubblepoeder, een bubblestok en gewoon water maak je gemakkelijk gigantisch grote zeepbellen. Wát een leuk speelgoed is dit! Gegarandeerd urenlang speelplezier!

Slider-jongen-tekst

Fijne zomer allemaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here