Mijn favoriete handcrèmes

lavera handcreme roseIn de winter heb ik al snel last van droge handen. Zeker nu ik wat vaker fiets met dit koude weer, hebben mijn handen best te lijden. De wind, de snijdende vrieskou, soms zelfs regen. Soms vallen de kloven er zelfs in. Ik heb dan ook altijd handcrème in huis.

Nu ben ik niet zo honkvast wat handcrème betreft, maar ik heb toch wel een paar toppers.

  1. Als eerste ben ik fan van de handcrème van Rituals. En dan vooral Ginkgo’s Secret. Ik vind vooral de geur heerlijk, maar ook na het insmeren voelen je handen zijdezacht aan.
  2. Ook de handcrème van Lavera vind ik superfijn. Het roze tubetje van de Organic Wild Rose is als een sieraad in mijn badkamer en de crème geurt heerlijk. En helemaal dierproefvrij, vind ik ook wel prettig. Werkt als een trein bij droge handen.
  3. Weleda is een merk dat ik al tijden gebruik. Duindoorn heeft allerlei geneeskrachtige eigenschappen, en dat ruik je gewoon. Het stimuleert de vernieuwing van huidcellen, precies wat je nodig hebt met dit weer.
  4. De fluweelzachte ZOIY handcrème trekt snel in bij droge handen en is ook geschikt voor de gevoelige huid.

ritualsZoiyweleda duindoorn handcreme

 

Vorig artikelStuur echte post aan je Valentijn!
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #55
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in