Mijn zwangerschap

binnenkant-dagboekIk was zwanger en vond het leuk om zo’n dagboek bij te houden. Nu stikt het van de mogelijkheden daarvoor, zowel in de boekwinkel als op internet, maar toen nog niet. Na lang zoeken kwam ik toch iets heel handigs en origineels tegen, namelijk mijn zwangerschap.nl. Hier kon ik vlot inloggen en meteen aan de slag. Online schreef ik iedere dag een stukje over hoe ik me voelde. Ik kon bijhouden wanneer ik misselijk was en wanneer ik de baby voelde en dit alles kwam in een overzichtelijk grafiekje. Na afloop schreef ik mijn bevallingsverhaal en mijn zwangerschap zorgde dat ik een prachtig boekje thuis kreeg. Met foto van mijn dochter op de voorkant. Ik pak het boekje nog regelmatig om in te lezen hoe het ook al weer was, die zwangerschap. En ik denk dat het ook heel leuk is voor mijn dochter, als ze later zelf zwanger is. Ik kan het dus iedereen aanraden.

Normaal kost dit zwangerschapsdagboek €53,45 inclusief verzendkosten, maar voor Hip & Hot-lezers is het nu tijdelijk maar €47,50 inclusief verzendkosten! Hiervoor stuur je een mailtje via dit formulier met de mededeling dat je mee doet aan de actie o.v.v. Hip & Hot en je gewenste gebruikersnaam. Je krijgt dan een code gemailed waarmee je direct aan de slag kunt met het dagboek. Dit account wordt na 2 weken afgesloten als het bedrag niet binnen deze 2 weken is ontvangen op rekening 4850099 tnv 2Eighty. Deze actie geldt tot 20 juli 2009.

mijnzwangerschap

Vorig artikeldoor Noor
Volgend artikelHip en Stip kaarten
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in