Minimio

bloemetjeMyrna stuurde voor mijn dochter een allerschattigst kettinkje op. Zo lief! Met een lintje en een zilveren hangertje. Ik raakte meteen geprikkeld om haar webshop Minimio te bezoeken. Wat een hippe en zoete sieraden voor de kleintjes. Je kunt zelf je lintje en het hangertje uitkiezen. Mijn dochter kreeg een beertje, en ze was er helemaal blij mee. Ik weet nu al dat ik ook nog een keer het hangertje met de ster ga bestellen, want mijn dochter heet Sterre en dat past natuurlijk perfect. Ook het bloemetje vind ik erg hip, ik vrees dat er een hele collectie aangeschaft gaat worden. In elke kleur een kettinkje!

product5

Vind jij deze kindersieraden ook zo lief? Zou je er graag eentje cadeau doen aan je dochter? Je boft, want je kunt een lintjesarmbandje of lintjeskettinkje naar keuze winnen! Kijk op de site van Minimio welke goede doelen zij steunen en mail het antwoord naar contact. Wie weet mag jij dan straks zo’n hip en lief sieraad uitkiezen! Deze actie loopt tot 7 augustus 2009.

img_5036

Vorig artikelLe Muguet
Volgend artikelKoe & Boe
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in