Moggy & Mouse

binnenkant tentWij waren een paar weken terug heel burgelijk, maar tegelijk ook heel leuk, op vakantie met de tent. Op een heuse camping. Mijn dochter ging compleet uit haar dak, dat tentje vond ze zò leuk! Erin en eruit, nog eens de rits open en rondstappen in de slaaptent, vervolgens er weer uitkomen met een blij hoofd om na 5 tellen toch maar voor de zoveelste keer de tent van binnen te bekijken. Met andere woorden: kids zijn gek op tentjes. En dat geldt vast niet alleen voor die van mij. Daarom heb ik al eens zitten rondneuzen naar een speeltent. Ik heb nog niet gekozen wat het wordt, maar een van de keuzes is de handige tafeltent van Moggy & Mouse. Deze hippe tafeltent hang je zo over de eettafel, zodat de kindjes er lekker in kunnen spelen. Op de website staan zelfs verschillende speelsuggesties, om de fantasie nog wat extra te prikkelen. Doordat er plastic zakken en vensters op de tent zitten waar je een papier in kunt schuiven, geef je deze tent in een handomdraai een nieuwe functie: een restaurant, ziekenhuis, winkeltje of wat je ook bedenkt.

moggymouse_tafeltent

Wil je deze leuke tafeltent aanschaffen? Doe dit dan via de webshop Hoplakee. Hier krijg je namelijk via Hip & Hot exclusief €7,95 euro korting + gratis verzendkosten! Ook op de handige speelkleedtas van Moggy & Mouse krijg je bij Hoplakee trouwens korting, wel €4,95 euro + gratis verzendkosten. Een code hoef je niet in te vullen, meldt bij je bestelling gewoon even dat je via Hip & Hot komt en dan wordt dat geregeld. Deze actie loopt tot 2 september 2009.

speelkleed moggymouse

Vorig artikelLittlegift.nl
Volgend artikelUitgeverij Snor
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in