My Jewellery

Sieraden in allerlei soorten en maten, van ringen tot oorbellen. Bij My Jewellery vind je het allemaal. Hou je van simpele sieraden of ga je juist voor iets uitbundigs? Bij My Jewellery vind je onder andere de prachtige sieraden van Disney Couture, gemaakt van 14 karaats goud en sterling silver. Of wat dacht je de mooie creaties van edelsmid Karien van ‘t West, Fine Art Sieraden. Organische sieraden die op bestelling worden gemaakt, zo uniek. Ben je op zoek naar een bijzonder item, wat je kunt dragen naar dat ene feest, of ga je voor die mooie eenvoudige ketting voor elke dag. Ik weet zeker dat je bij My Jewellery kunt vinden waar je naar op zoek bent. Ik zou er zeker voor de feestdagen even een kijkje gaan nemen.

Namens My Jewellery mogen we twee ringen weggeven. Wil je kans maken op een van de ringen, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel Disney Couture items kun je vinden op de website? Deze actie loopt tot 24 december 2011.

Vorig artikelLaser Pegs
Volgend artikelC-MOI
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Een roos is een roos is een roos is een roos…Ben dol op rozen. Zo mooi!
    Deze Disney couture ringen zijn mooi gemaakt en zeer bijzonder creatief. Mooi afgewerkt!

  2. Ik kreeg net een mailtje dat ik één van de ringen gewonnen heb.Ben benieuwd welke het geworden is.
    Dank jullie wel, ik ben er heel blij mee(ook al weet ik nog niet hoe ie eruir ziet)
    groetjes Anja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in