Nieuw jaar, tijd voor een nieuwe outfit!

In het nieuwe jaar heb ik altijd zo’n zin in andere kleding. Het huis is weer helemaal kerst-vrij en de kinderen zijn weer heerlijk naar school. Alles is weer back to normal en daar hoort natuurlijk een toffe nieuwe outfit bij.

Ik houd van online shoppen, dat weten jullie inmiddels wel. Bij de grote ketens, maar ook koop ik graag bij de wat kleinere zaken. Gewoon, omdat de service daar vaak nét iets beter is. Een van mijn favoriete winkels is Expresswear. Je vindt er allerlei merken, waarbij Only kleding wel mijn favoriet is. Maar in het assortiment zie je ook Vero Moda, Escualo en Studio Anneloes, om er maar een paar te noemen. Allemaal merken met een goede pasvorm en kwaliteit. En betaalbaar, ook niet onbelangrijk!

Een nieuw jasje voor het voorjaar moest er zeker komen en natuurlijk kwam ik bij de Only jassen uit. Ik zag dit fijne blauwe jack en was direct verkocht. Een ideaal jasje wat overal bij past, niet alleen door de kleur maar zeker ook door het materiaal. Ideaal voor de lente! Het jack heeft twee steekzakken aan de voorzijde en ook een verstelbare capuchon. Is blauw niet jouw kleur? Het jack is ook verkrijgbaar in het zwart, rood en bruin.160100099_1-363-500Verder moest er een nieuw jurkje komen, een little black dress om precies te zijn. Ik heb er wel eentje, maar die heeft korte mouwen en dat is wel heel fris voor nu. En ook nu zocht ik naar een Only jurk, hoe kan het anders. En zo leuk dat jurkjes zijn weer helemaal hip zijn; ook in de winter! As je wat netter moet draagt een jurk fijn met een mooi vest en laarzen met hakken. En mag het wat stoerder? Dan kom je met een maillot en sneakers onder je little black dress heel hip voor de dag!

170100132_1-363-500Zo heb ik al twee mooie kledingstukken voor mijn nieuwe outfit bij elkaar geshopt. De spulletjes werden netjes de volgende dag afgeleverd.

Tot slot wilde ik nog een warm vest of een fijne trui. Ik kon daarvoor goed slagen bij Twinkeltje truien en vesten. Nu kan ik de rest van de winter goed doorkomen!

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelWin een abonnement op de Borre leesclub
Volgend artikelHerken jij deze ouderwetse dingen nog?
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in