Nieuwe zomer, nieuwe tuinkussens!

geel sierkussenDe zon schijnt steeds vaker en het fijne van onze tuin is, dat hij behoorlijk beschut ligt. Zo is het al snel warm in de zon. Ik zit dus automatisch veel buiten vanaf half mei, als het lekker weer begint te worden. Doordat ik zoveel buiten zit, wil ik dan ook dat mijn tuin er leuk uit ziet. Nieuwe planten, kleurrijke bloemen, fijne kussens op de bank, een vaas bloemen op de tuintafel, je kent het wel. Een glas water smaakt ook lekkerder als er een aardbeitje aan de rand zit ter decoratie, dat werkt met je omgeving net zo. En dus wil ik kleur in de tuin. Nieuwe zomer, nieuwe tuinkussens dus!

Nieuwe zomer, nieuwe tuinkussens!

Onze eigenheden tuinbank heeft lichtroze kussens, en deze zomer zou ik die wel eens willen combineren met de kleur geel. Een lekkere contrastkleur, die per definitie de zomer uitstraalt. In mijn ogen kun je trouwens sowieso nooit genoeg kussens in allerlei soorten en maten hebben. Kussen zijn enorm decoratief, of het nou op een bank is, bij een picknickkleed op de grond, op een stoel of zelfs ergens in een kast neergelegd. Kussens doen het altijd goed.

sierkussens voor in de tuin

Waar koop je tuinkussens?

Ja duh, bij het tuincentrum natuurlijk! Of de designwinkel. Maar let op, ik heb nog een goeie tip voor je. Ik vond namelijk online een winkel met de naam: Tuinkussenshop.nl. Hier hebben ze werkelijk voor elke stoel, bank, hangmat of ligbed de juiste kussens. Welk formaat, welke kleur of welk patroon je ook naar op zoek bent. Ik bleef een beetje hangen bij de sierkussens, vooral ook omdat die momenteel heel scherp geprijsd zijn. Als je dus een beperkt budget hebt, maar toch je tuin een make-over wil geven, dan is dit de plek waar je eens goed in de virtuele etalage moet rondkijken. Welk tuinmeubilair je ook hebt, ze hebben er iets voor.

strandstoelen tuinkussenshop

Inspiratie om kussens voor de gebruiken

Ik raakte trouwens enorm geïnspireerd van de sfeerfoto’s op de website. Want hoe leuk is het niet om kussens mee te nemen op vakantie, voor bij de tent of de caravan? Of mee naar het strand? Je kunt overal de omgeving leuker maken door kussens en plaids toe te voegen, zo werkt het gewoon. Welke kleur kies jij deze zomer?

volkswagenbusje kussens

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
tuinkussens
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelNieuwe kinderboeken in juni 2019
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #230
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in