Odd & Woolly

p5170057Vilt is een wonderlijk materiaal. Het is stevig en comfortabel. En je kunt er zoveel mooie dingen mee maken! Maar zo knap als Naomi van Odd & Woolly dat kan, lukt mij niet hoor. Jeetje wat een gave spulletjes staan er in haar webshop! Lieve diertjes, hippe speeldoosjes, prachtige kettingen. En allemaal van vilt dus. Naomi staat het hele jaar door op beurzen. Als je haar site in de gaten houdt, kun je haar werk dus ook in het echt spotten. Wil je iets bijzonders, iets unieks? Overleg dan via de mail met Naomi, er is een hoop mogelijk. Tenslotte zijn er op Odd & Woolly elke maand winacties, die je zeker in de gaten moet houden!

 dang

Het kan ook dat je nu al iets heel leuks gezien hebt op Odd & Wooly. Dan bof je, want tot 1 augustus 2009 kun je dat aanschaffen met 10% korting. Vul de code HIPHOTHOERA in bij je bestelling en de korting wordt verrekend.

carwhite1

Maar er is meer…je kunt ook 2 heel lieve kleine vilttasjes winnen met een groen boompje erop. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een mail sturen naar dit formulier en daarin vertellen wat jij het meest hippe handgemaakte product in de webshop vindt. Deze actie loopt tot 27 juli 2009.

tasjetree1

Vorig artikelMy Lastminutes
Volgend artikelGroeiOp
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in