Ollie Rose

doekje-slakHet moet ergens in juni 2007 geweest zijn. Mijn dochter was net 4 maanden en wij stonden op het punt om op vakantie te gaan. Op het allerlaatste moment gooide ik nog even zo’n snooze-label doekje in de tas. Niet dat mijn dochter er ooit iets mee had gedaan, want ze was er nog veel te klein voor. En toch… die vakantie raakten dochter en doekje onafscheidelijk. Nu, bijna 2 jaar later is het doekje nog steeds haar steun en toeverlaat. Ze sleept het overal mee naartoe. Wat ik jammer vind aan de Nederlandse label-label doekjes, is dat je ze een beetje te veel ziet. Werkelijk iedereen heeft een zelfde doekje in de kinderwagen liggen. Voor iemand die alleen originele en hippe dingen voor haar kindje wil kan dat eigenlijk niet. rattle-girafDus ik ging eens zoeken of zulke dingen ook in het buitenland bestonden. Jawel hoor. Ik vond bijvoorbeeld superleuke doekjes bij de Australische webshop Ollie Rose. En niet alleen doekjes, ook label-rammel giraffen. Geweldige dingen. Een rammelende knuffel met labeltjes. Jemma van Ollie Rose stuurde er mij eentje toe. Ik had ‘t schattige pakketje nog niet uitgepakt of mijn dochter had de giraf al te pakken. “Voor mij” zei ze. Uhm nee… voor een van de lezers van mama’s blog! Als jij denkt dat jouw kindje ook zo enthousiast is over deze label-giraf, dan moet je echt even een mailtje sturen via dit formulier. Vertel in je mailtje welk artikel op de website van Ollierose jou het meest aanspreekt en waarom.babushka-labeldoekje

Want wie weet win jij ‘m wel! En zoniet? Dan kun je deze leuke giraf, of een ander grappig doekje hier bestellen. Ze verkopen trouwens ook geweldige kleding en spulletjes voor in huis, echt een website om eens uitgebreid te bekijken. Deze actie loopt tot 7 juni 2009.

labeldoekje-ollierose-verkeer

Vorig artikelHello Josephine
Volgend artikelJoseph Joseph
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in