Omstebeurt

shirtomstebeurtWie van Retro houdt, moet echt eens in de webwinkel van Omstebeurt gaan neuzen. Drie hippe vrouwen maken omstebeurt van oud iets nieuws. Kinderkleding in de leeftijd van 0 tot 8 jaar, maar ook superleuke hebbedingen. In de vrolijkste stofjes, je wordt er helemaal blij van. En dat niet alleen, er worden ook hippe kledingmerken verkocht. Zoals bijvoorbeeld Duns, Snoozy en Snoffs. Dat laatste merk kwam ik vorig jaar tegen toen ik in Zweden op vakantie was. Geweldig leuk! Ik kocht een superleuk shirtje met slakjes, op de website van Omstebeurt zag ik iets soortgelijks maar dan met aapjes. Het is dat het de maat van mijn dochter niet was, want anders was het al weg geweest…

rok

Ben je bij het rondneuzen iets leuks tegen gekomen? Dan moet je zeker meedoen met deze winactie. Omstebeurt stelt namelijk een cadeaubon t.w.v. 25 euro beschikbaar! Deze bon is geldig tot 31 december 2009.  Beantwoord hiervoor de volgende vraag: welke 2 producten zijn er nieuw tussen de hebbedingen op de website van Omstebeurt? Mail het antwoord voor 20 mei 2009 via dit formulier.

slab

Vorig artikelWensbootjes & Lantaarntjes
Volgend artikelCreative Services
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in