Pancakes in pink

beslagkom retro pink rosti mepalOp de een of andere manier geniet ik toch net even iets meer van het koken, als ik leuk uitziende kookspullen om me heen heb liggen. Ken je dat? Zo’n sneue beslagkom kan ik dan weer niet waarderen. Maar heeft ie een hip kleurtje en staat er ook nog een bijpassend glaasje rosé naast me, dan voel ik me in plaats van huisvrouw een vijf-sterren-kok. Anyway, Rosti Mepal kwam met een hele serie aan uberhippe beslagkommen in hippe kleurtjes en ik werd verliefd op de retro roze. Met handige anti-slipring, zodat het me niet zou gebeuren dat, tijdens het fanatiek roeren, de beslagkom omvalt ofzo. Ook de schenktuit is praktisch. Die moest ik hebben! En zie mij nu staan met mijn roze outfit, roseetje en de beslagkom. De jengelende kinderen staan lekker niet op de foto (ze waren er wel, want eind van de dag zijn ze altijd moe) en mijn wallen van de pittige nacht ervoor shopte ik weg. Dus. Ik maak er gewoon wat van, dat koken. Bij mijn kinderen scoorde ik ook punten. Pannenkoeken gaan er àltijd in.

Namens Rosti Mepal mogen wij 3 Retro Pink Beslagkommen weggeven! Laat ons via onderstaand formulier weten, wat jouw favoriete kleur is! Deze winactie duurt tot 28 juni 2014.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  pink pancakes

  Vorig artikelDeze handige bbq-tool heb jij nodig!
  Volgend artikelXXL tassen, voor veeeel spullen!
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in