Passion for Tea

theebloemTheeleuten, opgelet! Dit wist je misschien nog niet, maar online koop je de lekkerste thee en de leukste thee-spulletjes. Bij Passion for Tea. Ik kreeg een paar proefpakketjes thuisgestuurd en o wat heb ik daar van genoten! Vooral de Thee du Hammam viel in de smaak. Een aanrader. En leuk verpakt ook, prima cadeau voor de theeliefhebber. Maar dan die eenpersoons theepotjes. Heb je die al gezien? Ze zijn zo hip! Echt een theepotje dat gezien mag worden. Het meest bijzonder bij Passion for Tea zijn natuurlijk de theebloemen. Ik nam ze ooit zelf mee uit China. Nadat ik eerst een hele theeceremonie had meegemaakt in Shanghai (en op de weg naar het hotel zowat in mijn broek plastte), kon je ze namelijk aanschaffen. Is echt leuk, het is een bolletje, maar zodra de hete thee eroverheen geschonken wordt ontpopt dat bolletje zich tot een prachtige bloem. Je kunt er de hele dag thee van zetten, heel anders dus dan zo’n zakje wat je na 1 of 2 keer gebruiken kunt weggooien.

teaforone

Hip & Hot mag namens Passion for Tea 3 zakken Big Ben thee weggeven. Laat even weten wat jij het leukste product op de site vindt van Passion for Tea en geef dat door via het welbekende formuliertje. Deze actie loopt tot 11 oktober 2009.

theedoos

Vorig artikelSannedols
Volgend artikelBloom09
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in