Peke Moe

pmindexmorganKen je dat? Van die kleine babytjes die moeite hebben om zelf in slaap te vallen? Inbakeren wil nog wel eens helpen, maar hier zitten toch ook wat haken en ogen aan. Soms worstelen ze zichzelf los, of ze vinden het juist toch te strak zitten en vinden dat ook weer niet prettig. Ondertussen zit jij avond aan avond naast je huilende kindje te wachten tot het in slaap valt. Ik vond in Nieuw Zeeland iets wat dè oplossing zou zijn. De Peke Moe slaapzak. Deze slaapzak is gemaakt van 100% katoen, waardoor het heel comfortabel aanvoelt. De stof zorgt ervoor dat je baby behaaglijk warm blijft, maar niet gaat zweten. Doordat de handjes van binnen zitten, krijgt je kindje geen koude handjes. Daarbij beschermt de slaapzak ook tegen muggenbulten, het grootste gedeelte van de huid is immers bedekt. En tot slot: babytjes met eczeem kunnen zichzelf niet in het gezicht krabben!  Je baby kan zo heerlijk zelf in slaap leren vallen. Als ik de verhalen mag geloven, werkt het echt! Maar dat wilde ik natuurlijk zelf ook even uitproberen. Nu is mijn dochter eigenlijk al een beetje te groot hiervoor, maar toch wilde ze er wel in slapen. En met succes! Ze vond het super en vroeg er de volgende avond weer om. Gelukkig zijn er genoeg baby’s in mijn omgeving waar ik het ook even op kon uittesten. En eigenlijk alle mama’s waren enthousiast. De slaapzak is er in een zomer- en winterversie en kost omgerekend € 33,00. Zeker wel de moeite waard om te bestellen! Helemaal omdat je nu 10% korting krijgt als je bij de opmerkingen invult dat je via Hip & Hot bent gekomen! Bij Peke Moe dus…

pmphotomichaela

Maar, je kunt deze hippe, betaalbare en vooral erg handige slaapzak ook winnen! Ga naar de website van Peke Moe en zoek op welke 6 voordelen er zijn aan de Peke Moe slaapzak. Stuur je antwoord naar contact en wie weet kun jij straks ervaren hoe prettig de slaapzak voor je kindje is! Deze actie loopt tot 3 augustus 2009.

pmtydepic3

Vorig artikelHabbekrats
Volgend artikelPetit Enfant
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

 1. Zo’n slaapzakje werkt echt wel, maar volgens mij mag je die niet meer gebruiken bij baby’s die alleen omrollen ivm wiegendood.

 2. Ik heb indertijd ook zoiets gebruikt voor Juul (een ander merk, want deze kende ik toen niet ;-)) en ik heb haar er al vrij vroeg aan laten wennen dat ze er ook in op haar buik kon liggen. Er is namelijk genoeg ruimte voor de baby om op z’n handjes te steunen.
  Juul heeft er tot een maand of 9 in geslapen en toen begon ze te protesteren.
  Het heeft hier in ieder geval erg goed geholpen, want zij sloeg steeds met haar handjes in haar gezicht en werd aar dan weer wakker van.

  Ik vind deze veel leuker dan die ik toen had!

 3. Hi Valerie, the Peke Moe is much safer than any loose blankets or sheets in the cot. The Peke Moe allows them to move around in bed and keep covered. They are safe for babies as there is no way they can fall into the sleep sack and the fabric is 100% cotton, breathable so baby cannot overheat.
  The Peke Moe aligns to the Australian and NZ safety standard for childrens/babies sleepwear.
  Thanks
  Gina
  http://www.pekemoe.co.nz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here