Pepatino

200px-enfant002Ik was op zoek naar schoentjes voor mijn dochtertje. Ze heeft extreem smalle voetjes en het is dus erg lastig iets voor haar te vinden dat geschikt is. Juist in die periode leerde ik Pepatino kennen. Haar webshop staat vol met geweldig leuke schoentjes! Ze vertelde me over het Deense merk En-fant, met geweldig hippe en stevige stappers. Ik was meteen enthousiast, al waren het niet de open schoentjes waar ik naar op zoek was. Ze verkopen ook het geweldig leuke merk See Kai Run. Die ga ik ook zeker in de gaten houden. En dan die laarzen van Katvig…ooowwww! Pepatino verkoopt ook eigenzinnige, vrolijke, kleurrijke en een beetje stoere kleertjes voor kindjes tot en met 8 jaar. Dat wordt weer veel moeite doen om niet teveel in te slaan voor komende zomer en winter!

Pepatino heeft voor de lezers van Hip & Hot een leuke actie: de eerste 5 bestellers van een paar schoentjes van En-fant, krijgen bij vermelding van de code “En-fant is hip en hot” een olifantknuffeltje cadeau!

laarzen-pepatino

Vorig artikelTysfonds
Volgend artikelPrinsHeerlijk
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in