PrinsHeerlijk

sebraWe gaan gewoon nog even door met de leuke kids-stuff. PrinsHeerlijk is alweer zo’n webshop waar je goed zult kunnen slagen om het kamertje van je baby of kindje helemaal hip in te richten. Daarnaast verkoopt PrinsHeerlijk geweldig leuk speelgoed! Voor binnen en buiten. Zo kwam ik allerlei retro (loop)fietjes tegen bijvoorbeeld. Mooi houten speelgoed, waaronder zo’n gave garage voor de jongetjes. Superleuke, vierkante boekenkastjes van Sebra, in hippe kleurtjes! En helemaal top vind ik het placemat met krijtbord. Ideaal voor de kindjes die weinig geduld hebben als ze aan tafel zitten: geef ze wat krijtjes en ze zijn een maaltijd lang zoet! Genoeg redenen dus om even door te klikken naar PrinsHeerlijk!

Maar er zijn nog meer redenen om de website van PrinsHeerlijk  te bekijken. Ze verloten namelijk onderstaande lappenpoppen. Zoek hiervoor op de site hoe deze poppen heten, mail je antwoord via dit formulier en wie weet sjouwt jouw kindje binnenkort wel met een van de lappenpoppen door je huis! Deze actie loopt tot 30 juni 2009.

lappenpop-prinsheerlijk

Vorig artikelPepatino
Volgend artikelKidsfeestje
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here