ProudKids

naamarmbandje dubbelIk ontmoette Anita van ProudKids op een beurs en werd meteen gevangen door de hippe handgemaakte spulletjes in haar kraam. Wederom bewondering dat iemand zo knap kan zijn met naald en draad. Ik heb nog steeds in mijn hoofd haar eens te vragen om zo’n leuke stoffen slinger voor mij te maken met mijn bedrijfsnaam erop. Stond heel leuk in haar kraam toen! Net als al die andere leuke dingen die ze maakt en verkoopt. Ik ga het niet allemaal opnoemen, want je kunt veel beter zelf kijken. Het is zoveel! Maar helemaal hip voor baby en kind. Iets wat ProudKids toen nog niet had, zijn de naamarmbandjes. Heel schattig zijn deze. Ze zijn er voor zowel de jongens als de meisjes en in allerlei verschillende kleurtjes. Je vindt ze hier.

wrap jongens armband2

Hip & Hot mag 3 naamarmbandjes t.w.v. maximaal €10,00 weggeven! Wat een feest. Misschien al wel een heel leuk sinterklaascadeautje? Zeker weten de moeite waard om mee te doen lijkt me! Laat via dit formulier even weten wat je het leukste product vindt in de webshop en waarom. Kun je zolang niet wachten, omdat dit hèt ideale cadeau is voor een kinderverjaardag die je binnenkort hebt? Of heb je soms iets anders heel leuks gezien in de webshop wat je wilt bestellen? Gebruik dan de kortingscode HIP&HOT en ontvang tot en met 30 november 2009 10% korting op het gehele assortiment! De winactie loopt tot 24 oktober 2009.

naamarmbandjes enkel met bloem

Vorig artikelHomemade Happiness
Volgend artikelLilalein kaarten
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in