PULLAH

BESACE-GRENOUILLE-WEB_mLekker puh! Of eigenlijk lekker PULLAH! Dat is het motto van de stoere webshop PULLAH. Deze webwinkel koopt alleen  merken die eerlijk geproduceerd zijn. En laat dus gelijk zien dat eco hartstikke hip en stoer kan zijn! De merken die PULLAH verkoopt staan bekend om hun goede kwaliteit en bijzondere design, zoals Urban Elk, Shirtylicious, Nanoou, Katvig, Kids Case en nog veel meer. Waar ik voor viel, waren de shirtjes van het relatief onbekende Franse merk Coq en Patê. Superleuke afbeeldingen, helemaal hip! Het shirtje dat ik voor mijn dochter ontving, was helaas nog te groot, ik verheug me nu al op het moment dat ze het aan kan. Wel kon ik zien dat het inderdaad, zoals PULLAH op de website schrijft, mooie kwaliteit is. Er zijn 8 verschillende shirtjes, er zit vast ook iets voor jou bij!

TS-LEGUME_web

In samenwerking met PULLAH mag Hip & Hot 1 shirtjes uit het assortiment van Coq en Patê voor de winactie beschikbaar stellen. Vul dit formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: welke Parijse designer is net als PULLAH mooi, wijs, hip en brutaal? Vergeet niet je adresgegevens en de gewenste maat (2/3/4 jaar) van het shirt te vermelden! Deze actie loopt tot 25 augustus 2009.

UE-lionshirt-blue1

Vorig artikelBelmijnmama
Volgend artikelLittle Bird Too
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Tipje: het antwoord vind je op http://www.PULLAH.com bij de beschrijving van het merk en de tassen en shirtjes van Coq en Pate; het is de stiliste die de prachtige prints voor de shirts maakt!

    Succes,
    Linda van PULLAH.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in