Quubi

qb_specialWij hebben helaas geen tuin. Dat is jammer, want mijn dochter is gek op tenten en huisjes. We bouwen ze vaak zelf, van dekens en bezemstelen en dat gaat best. Toch werd ik wel een beetje jaloers op alle mensen met een fijne tuin, toen ik op de website van Quubi terecht kwam. Daar zag ik supergave speelhuisjes, die je helemaal naar eigen wens kunt ontwerpen voor je kids. Voor jarenlang speelplezier. Ik zou bijna zeggen dat het een sieraad is voor je tuin. Niet alleen hip voor de kindjes, ook voor de ouders!

Quubi biedt de lezers van Hip & Hot een korting aan. Heb jij wel zo’n heerlijke tuin met ruimte voor dit geweldige speelhuisje en ga je er eentje bestellen? Vul dan in het opmerkingenveld in dat je via Hip & Hot bent gekomen. Je krijgt dan na het bestellen 45 euro bezorgkosten retour!

promofoto_qb

Vorig artikelBy Winki
Volgend artikelTwist of Lime boutique
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in